October 22, 2014

MY BAD HAIR DAY SOLUTION


În urmă cu aproape o lună, am primit spre testare două produse Taft (courtesy of the team & BeautyBarometer): o spumă de păr și un fixativ, ambele cu grad de fixare 4 - Ultra Strong. În general îmi las părul să stea așa cum dorește și nu-i fac mai nimic (rareori îl pieptăn, de cele mai multe ori folosesc degetele - I'm sauvage like that). Însă există momente în care efectiv mă termină cu zile și, oricât l-aș descânta, nu stă deloc socially acceptable. Iar atunci trebuie să intervin cu placa și, eventual, un fixativ sau ceva.


În cazul meu, pentru zile din astea s-a inventat fixativul, căci în rest nu-mi place să-mi îmbâcsesc părul cu nimic. Mai ales că acum și-a recăpătat moliciunea și cum aș putea să nu mă bucur de asta cât mai des?

Spuma am folosit-o de două ori, însă nu e pentru mine. Fixarea e prea mare și am ajuns să fiu atacată și înțepată-n gât de șuvițe mult prea tari. În plus, părul meu s-ar putea să fie prea scurt pentru ce-mi imaginam eu a fi un beach waves look și a ajuns să stea doar super-umflat, dar fără nicio formă care să denote feminitate sau sex-appeal


În schimb, fixativul e fix ce trebuie pentru momentele de care aminteam mai devreme. Când părul se hotărăște că vrea să-mi facă zile fripte, îl iau „la placă”, îl aranjez și apoi pulverizez două-trei fâsuri, ca să mă asigur că rămâne AȘA CUM VREAU EU. Iar cel de la Taft și-a făcut treaba cu succes. Evident, nu-mi mai trec degetele prin el, căci firele se mai lipesc și risc să rup ceva - dar după ce e aranjat, de ce-aş mai vrea să-l gâdil? Cu toate astea, părul are un aspect destul de natural, mai ales dacă pulverizez de la o distanţă de vreo 20 cm (aşa nici nu-l îmbăcsesc).


Mai jos e freza pe care-o adopt - câteodată-mi iese, câteodată nu. Adică nu arată mereu la fel, dar important e să se vadă că a fost aranjat. Prind câteva şuviţe cu placa, trag în jos, după care întorc şi răsucesc placa înspre interior şi cumva în lateral. Apoi dau cu fixativ, parfum şi gata.Partea frumoasă e că fixativul are mai multe întrebuinţări, în afară de cea pentru păr. De exemplu, poate fi folosit pentru a împiedica un dres agăţat să se deşire/rupă. Sau...

Tu pentru ce mai foloseşti fixativul? Ai încercat produsele Perfect Flex de la Taft? Ţi-au încântat părul sau ai de gând să stai departe de ele?


10 comments :

 1. Uuuu, sexy lady! Imi place coafura ta! :D:*
  Tre' sa le fac si eu review, am aceeasi parere despre spuma: nu e pentru mine, imi intareste prea tare parul si mult doritele bucle nu-si prea fac aparitia. :D Mai incercam, cine stie... ;))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulțumesc, Lorena! L-am citit deja, haha :* Weekend fain să ai!

   Delete
 2. Frumusico!
  Mie cel mai mult imi place Elnett de la L'Oreal.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulțumesc, Dara! N-am încercat Elnett-ul, dar îl trec pe listă. Pup!

   Delete
 3. Imi place mult articolul si mai ales tips-urile de la final. Mai stiu o smecherie, ca sa eviti sa ti se electrizeze o fusta atunci cand porti si dres, se aplica fixativ si pe dresuri pe zonele unde exista riscul de electrizare.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulțumesc, Ana-Maria! Ah, ce tare e și ăsta cu electrizarea, nu știam. Ar trebui să-l încerc, pentru că de cele mai multe ori mă trezesc cu fusta mai sus decât e lungimea ei :))

   Delete
 4. My bad hair day se rezuma la sampon uscat si fixativ Elnett :D
  Stii ce am realizat pe masura ce iti citeam postarea? Ca eu mi-am cumparat sampon uscat Batiste pentru par saten si m-am facut blonda :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, chiar! Și șamponul uscat e o idee bună, mai dă volum părului. :)))) Ce tare ești!

   Delete
 5. Replies
  1. Ioana, mulțumesc mult! You made my day! :D

   Delete