August 7, 2014

Quick Wishlist: Colour B4


Zilele trecute căscam gura pe net, "răsfoind" blogurile de beauty şi am citit pe BeautyBarometer un review pentru Colour B4 Hair Colour Remover. Îmi doresc acum să fi aflat mai din timp de produsul ăsta. Aş fi putut scoate vopseaua închisă fără să apelez la decolorant şi apoi să-l deschid gradual, frumos - fără să-l stric (atât de mult).Photo via

Acum mi-l doresc pentru a îndepărta blondul care a prins doar pe anumite porţiuni (în rest, am părul prea poros pentru a fixa ceva pe el). Aş putea ajunge să-l nuanţez uniform cu violetul de genţiană (pentru că, se pare, ăsta prinde cel mai bine pe un păr direct decolorat şi mai puţin pe un păr vopsit - cel puţin la mine). M-am bucurat şi să citesc că nu are miros (căci eu îmi imaginam că sigur miroase îngrozitor) şi să văd că funcţionează.

Iar planul cel mare e să aştept cuminte să crească, după care să fac trecerea la un ombre. Aşa că îl trec pe wishlist şi sper s-o scot la capăt cu podoaba capilară :)

Dacă nu ai văzut trecerea mea de la brunet la blond şi păţaniile aferente, te invit să citeşti seria de articole dedicate decolorării şi vopsirii părului:No comments :

Post a Comment