October 14, 2013

NOTD - Green Feathers

Știu că vara a trecut și e cazul pentru nuanțe mai serioase, dar mi-e greu să mă despart de culorile vii care-mi țineau companie la piscină. Săptămâna trecută. într-o notă nostalgică, am scotocit printre oje și am ales o nuanță de verde-turcoaz de la Alix Avien, primită de la Georgia cu ocazia zilei de naștere.E mică și simpatică, devine opacă din două straturi, timpul de uscare este rapid spre mediu și chiar dacă pensula e scurtuță, se poate lucra cu ea decent.


Ca să “împopoțonez” proaspăta manichiură, am ales un topcoat Nails Inc. Feathers, primit tot de ziua mea de la colegi. Îmi venea să-l aplic pe toate unghiile, însă prima și ultima oară când am făcut asta mi-am blestemat zilele încercând să-l îndepărtez. Nu exagerez când spun că am stat peste 20 de minute trăgând și ștergând micile tubulețe colorate de pe unghii.

Produse folosite

Așa că, de data asta, m-am mulțumit să rezum chinul la doar patru unghii, dar efectul mi-e pe plac. 


Am mai aranjat tubulețele cu ajutorul unei scobitori, pentru că unele au tendința de a ieși din decor. Mi se pare că merge perfect peste oja de la Alix Avien, însă abia aștept să îl încerc și peste alte baze. 

6 comments :

 1. Ce frumoasa e combinatia! Sa stii ca si eu port nuante tari in perioada asta, imi ridica moralul imediat. Inca nu ma pot "adapta" la culori de toamna... Te pup!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulţumesc, Georgia :D Încet-încet ajungem şi la alea de toamnă. Un purpuriu, un verde smarald nu-ţi fac cu ochiul? Te pup :*

   Delete
 2. Ce frumos se vad combinate! Cred si eu ca se sterge destul de greu oja de la Nails Inc., dar merita pentru efect.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Săr'mâna :) Merită, dacă te rezumi la câteva unghii şi te pregăteşti pentru ce urmează.. Nu e chiar atât de rău, având în vedere că şi rezistă pe măsură, dacă vrei s-o laşi mai mult pe unghii. Pup!

   Delete
 3. Ce frumos iti vine combinatia!
  Oja de la astor o am si eu, fix nuanta asta, dar cred ca am nimerit una proasta, pentru ca se aplica groaznic, cu dungi. Am declarat-o oficial cea mai proasta oja din colectie :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) Trebuie să fie şi una din asta prin colecţia de oje. Mulţumesc mult! :*

   Delete