February 14, 2013

De Valentine's Day: Scrisoare catre iubitul meu

Pentru azi aveam în plan să scriu despre altceva, dar mi-am dat seama că e Valentine's Day și m-am gândit să-ți scriu aici, din moment ce ești plecat iar, cam ca de fiecare dată când e ceva sărbătoare importantă :)

Oricum, ești iertat, pentru că nu am nevoie de o singură zi pe an ca să-ți declar iubirea sau să-ți fac o atenție. Și știu că nici tu nu ai nevoie.

Nu avem nevoie de o singură zi pentru a sărbători toate lucrurile care ne unesc de fapt, pentru a ieși la cină sau a găti împreună în casă, pentru a ne îmbrăca fancy, pentru a pierde orele până noaptea târziu vorbind despre nimic, pentru a ne plimba aiurea prin oraș sau pentru o escapadă spontană, pentru a aprinde lumânări sau a umple vaza cu flori, pentru a bea un pahar de vin, pentru a face mici gesturi, cum ar fi un masaj cu ulei, pentru a ne îndopa cu ciocolată, pentru a ne lăsa bilețele prin casă sau pentru a retrăi prima întâlnire atunci când mergem să luăm pachetul de la mama :)

Nu avem nevoie de o singură zi ca să fim AWESOME!


8 comments :

 1. ce frumos ai scris, sunt total de acord! nu avem nevoie de o zi sa fim awesome, e bine sa fim asa zilnic sau cat de des posibil, nu doar azi si apoi naspa :))) pup si zile faine :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey!

   Mersi! Zi faină şi ţie, Milena! Te pup!

   Delete
 2. Shi draguuuuuuuutz :) Mi-e dor de tine :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) Absolut! Ne vedem în curând :D Te pupăcesc!

   Delete
 3. Frumos si emotionant!
  Si eu am petrecut ziua de azi departe de "Valentinul" meu, dar recuperez in weekend cu varf si indesat :D
  Te pup!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulțumesc :)

   Așa să faci! Și eu aștept weekend-ul ca pâinea caldă :)) Have fun :*

   Delete
 4. Adevarat, adevarat! foarte dragut :*

  ReplyDelete